Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "KiszolgĂĄltatva" by Sophie Hannah * eBook PDF Kindle ePub Free

KiszolgĂĄltatva

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: KiszolgĂĄltatva
  • Author : Sophie Hannah
  • Release Date : January 16, 2017
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 543 KB

Description

A fordulatos pszichothriller hamisĂ­tatlan Sophie Hannah-i mĂłdon az emberi lĂ©lek legmĂ©lyĂ©re ĂĄs. A modern thriller mestere ezĂșttal a csalĂĄdon belĂŒli erƑszak, a bĂĄntalmazĂĄs mozgatĂłrugĂłit tĂĄrja fel, minden oldalon egy-egy Ășjabb mozaikkockĂĄt illesztve a törtĂ©netbe, amĂ­g teljes nem lesz a kĂ©p.

Egyik este ismeretlen nƑ ĂĄllĂ­t be Simon Waterhouse nyomozĂł otthonĂĄba. Azt ĂĄllĂ­tja, hogy Ƒ Proust felĂŒgyelƑ lĂĄnya, Ă©s az apja bizonyĂ­tĂ©kot hamisĂ­tott, minek következtĂ©ben egy ĂĄrtatlan embert vĂĄdolnak azzal, hogy meggyilkolta magatehetetlen, szĂ©lĂŒtött felesĂ©gĂ©t.

A vidĂ©ki AngliĂĄban jĂĄtszĂłdĂł törtĂ©net szĂĄlai összekapcsolĂłdnak a dĂŒsseldorfi repĂŒlƑtĂ©ren ragadt okos, sikeres ĂŒzletasszony, Gaby Struthers törtĂ©netĂ©vel, valamint egy 20 Ă©v körĂŒli ĂĄpolĂłnĆ‘Ă©vel. A kĂ©t nƑ kĂ©nytelen egy hotelszobĂĄban tölteni az Ă©jszakĂĄt NĂ©metorszĂĄgban, amĂ­g jobbra fordul az idƑjĂĄrĂĄs Ă©s felszĂĄllhat a gĂ©pĂŒk. Az ĂĄpolĂłnƑ is azt ĂĄllĂ­tja, hogy Gaby rĂ©gi szerelmĂ©t, Timet ĂĄrtatlanul fogjĂĄk elĂ­tĂ©lni felesĂ©ge meggyilkolĂĄsĂĄĂ©rt.

A pénz lett volna az indítóok? Vagy az engesztelhetetlen gyƱlölet, amit a férj magatehetetlen felesége miatt érez? A bonyolult rejtély megoldåsa Simon Waterhouse-ra, Sophie Hannah csavaros eszƱ nyomozójåra és csapatåra vår.


Free PDF Books "KiszolgĂĄltatva" Online ePub Kindle